Könyvek Tőlem, nektek....

Agyő moszkva Csaó szerelem

Egy félisten pózolt előttem, ráadásul meztelen felsőtesttel. Ordított róla, hogy ő biz egy igazi olasz. Többször jártam már Nápolyban. Ott jobbára motorral közlekednek, egy falatka strand nadrágban, aranybarna izmokkal, és, és, és…. olyan csábítóak, hogy hajajj.
A defektes fickó, az annyira olasz volt amennyire csak lehetett. Vélhetően jó ideje a járgánya mellett dolgozott, mert nagyon csatakos volt. Szőrtelen, bronzbarna mellkasán olajfoltok díszelegtek és félhosszú, koromfekete lobonca is vizes hatásban csillogott, épp, mint egy jó kiadós zuhany után.

E-book letöltése

Agyő Moszkva Csáó Szerelem (1 letöltés )

 

 

 

 

Csoda a cirkuszban

Palóczpuszta nemcsak a kirándulás szerelmeseit vonzotta, szívesen jöttek olyanok is, akik csupán
magányra vágytak. Néha érkeztek átutazók, fárasztó útjuk után egy éjszakára beköszönve. Ritka volt
ez, mert a helynek volt egy megmagyarázhatatlan varázsa, nem lehetett csak úgy átkelni rajta. Jöttek
sorra bevándorlók is letelepedési szándékkal, és bizony felbukkantak, hosszabb- rövidebb
villámlátogatást téve a szórakoztatás nagymesterei is& Igen& évente minimum kétszer cirkuszi
mutatványosok „ lakták be „ a sellők völgyét, elvarázsolva műsorukkal az egyébként is bűbáj övezte
kisváros lakóit.

E-book letöltése

Csoda a cirkuszban (0 letöltés )

Úrkökény legendája

Egy nem mindennapi történet, szerelemről, árulásról, kibékíthetetlen ellentétekről. Ahol a múlt, és a jelen szálai, egymásba gabalyodva formálják a jövőt, és egy régészeti lelet, ami megváltoztatja a történelmet.
Amikor Kővári Alex és Kovalcsik Judit a Budapesti Régészeti Központ munkatársai a Pilis közepén terpeszkedő, tekintélyes hegy gyomrában egy kivételes „leletre” bukkannak, a megmagyarázhatatlan csoda zamata bekebelezi a mindennapjaikat.
Miközben igyekeznek titokban tartani az évszázad felfedezését, a média munkatársa, Polyáki Laura észrevétlen mégis bekúszik az erdőbe és részévé válik az eseményeknek.
A három fiatal kénytelen – kelletlen, de kompromisszumot köt egymással. A régészek elviselik a szőke tévés jelenlétét, aki cserében diszkréciót fogad, mindaddig még a munkálatok be nem fejeződnek.

E-book letöltése

Úrkökény legendája (0 letöltés )