1. KIZÁRÓLAG előre egyeztetett időpontban tudlak fogadni, ezért kérlek, minden alkalom előtt jelentkezz be a weboldalon található automatikus időpontfoglaló rendszeren keresztül, vagy messenger üzenetben.
  2. Kérlek érkezz pontosan! Késés esetén a masszázs idejéből veszel el, vagyis a saját idődet rövidíted meg. Ha korábban érkezel és még ott van egy másik vendég, nem tudlak addig beengedni még az ő kezelése tart.
  3.  A kezelést mindig megelőzi egy állapotfelmérés, szóban és kérdőíves formában, melyet aláíratok veled. Adataidat kizárólag számlázás céljából fogom felhasználni. Kizáró, tiltó tényező fennállása esetén az általad választott kezelést nem tudom elvégezni.
  4. Ha bármi közbejön – hiszen jöhet, akár betegség akár egyéb elfoglaltság – kérlek, szólj nekem időben és keresünk számodra egy másik időpontot. Kérlek távolmaradásodról minden esetben értesíts engem.
  5.  A szolgáltatás igénybe vételével egyidejűleg vállalod a házirend elfogadását és betartását.
  6.  KIZÁRÓLAG női vendégeket fogadok. Valós névvel és profillal történő bejelentkezés esetén tudok számodra időpontot adni. És bár a szolgáltatásom nőknek szól, mégis szeretném hangsúlyozni, hogy semmilyen jellegű erotikus szolgáltatást nem végzek.
  7.  Kérdés esetén keress bizalommal.